Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες από δομή – Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη.

Αμεσα ενημερώθηκε τοΧαμόγελο του Παιδιού που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 04/10/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα,04/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο .

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Σ.,13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Π., 14 ΕΤΩΝ

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε 116000https://t.co/jkaGjScssn pic.twitter.com/QbESdbnxBG

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) October 4, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More