Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο όνομα για τον Συνδυασμό Δημάρχου Πύργου

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο», είναι το όνομα του συνδυασμού, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης του Δημάρχου Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Επαρχείο.

Ενώπιον νέων και παλαιότερων δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων, νέων υποψηφίων, καθώς και φίλων, ο Δήμαρχος Πύργου παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του πολυσυλλεκτικού και ενωτικού συνδυασμού και αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει ο ίδιος και η νέα παράταξη:

«Ενωμένοι, όλοι “μια γροθιά” αλλάζουμε τον Πύργο. Είμαστε Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση. Σε εμάς μετρά η κοινωνία τις δυνάμεις της. Κανένας άλλος δεν το κάνει αυτό, αλλά και δεν ζητάμε τίποτα από κανέναν άλλον. Μας ενώνει η αγωνία για τον Πύργο, είμαστε άνθρωποι που έχουμε μέλλον-αν θέλει ο Θεός να είμαστε καλά. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να ασχοληθούμε με το μέλλον. Σήμερα γίνεται ένα νέο συμβόλαιο με την ανάπτυξη της πόλης, του Δήμου μας, μέσα από ανθρώπους της καθημερινότητας, της εργασίας του πολιτισμού, της προσπάθειας, της αυτοδιοίκησης», τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More