Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΒΑ: Σε μία νύχτα έγινε κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά… δύο φορές

Το χθεσινό βράδυ θα μείνει στην ιστορία του ΝΒΑ, διότι συνέβη κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στον «μαγικό» κόσμο του μπάσκετ στις ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά συνέβη και δύο φορές μέσα στη νύχτα.

Πλέον έχουν υπάρξει δύο παιχνίδια στα οποία τρεις παίκτες μίας ομάδας έχουν σκοράρει πάνω από 30 πόντους, ενώ έχουν πετύχει και πάνω από 5 τρίποντα.

Ο λόγος για τα παιχνίδια Νιου Γιορκ Νικς-Ιντιάνα Πέισερς και Μέμφις Γκρίζλις-Νιου Όρλεανς Πέλικανς, που συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Απριλίου 2023.

Συνολικά έξι παίκτες από την ομάδα της Νέας Υόρκης και της Νέας Ορλεάνης «έβαλαν» πάνω από 30 πόντους και πέτυχαν πάνω από 5 τρίποντα, σημειώνοντας ένα στατιστικό που δεν είχε σημειωθεί ποτέ, δύο φορές σε μία νύχτα.

Συγκεκριμένα, για τους Νιου Γιορκ Νικς ο Ιμάνουελ Κουίκλι πέτυχε 39 πόντους με 7/13 τρίποντα, ο Όμπι Τόπιν είχε 32 πόντους με 5/12 τρίποντα και ο Κουίντον Γκράιμς πρόσθεσε άλλους 36 πόντους με 5/13 τρίποντα.

Από την πλευρά των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, ο Χερμπ Τζόουνς είχε 35 πόντους με 5/8 τρίποντα, ο Σι Τζει ΜακΚόλουμ «έβαλε» 32 πόντους με 6/9 τρίποντα και ο Τρόι Μέρφι είχε 30 πόντους με 7/13 σουτ τριών πόντων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More