Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός θεωρείται ο YouTuber που επέβαινε στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ και πήδηξε στη θάλασσα

Οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς του Νεϊμάρ σημαδεύτηκαν από τραγωδία. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής διοργάνωσε ένα τριήμερο πάρτι στο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο MSC Preziosa, το οποίο απέπλευσε στις 26 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Σάντος της Βραζιλίας. Αλλά αυτό που αρχικά προοριζόταν για μια μεγάλη γιορτή μεταξύ φίλων κατέληξε σε εφιάλτη, που σημαδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός: τον θάνατο του δημιουργού περιεχομένου Carlos Alberto Mota Candreva, αφού πήδηξε από το υψηλότερο κατάστρωμα του πλοίου.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης Diario del Noreste, ο youtuber ταξίδευε στην κρουαζιέρα με τη νυν σύντροφό του, το μοντέλο Vitoria Bárbara Momenso. Μετά από έναν έντονο καβγά με τη φίλη του, ο καλλιτέχνης πήδηξε στη θάλασσα από τον 15ο όροφο του πλοίου.

Στη συνέχεια, οι αρχές άρχισαν να αναζητούν τον youtuber, αλλά μετά από αρκετές ημέρες εντατικών και ανεπιτυχών αναζητήσεων, η αστυνομία αποφάσισε να σταματήσει τις έρευνες και κήρυξε τον καλλιτέχνη νεκρό. Τα προαναφερθέντα μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνουν ότι το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το νησί Alcatrazes, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, όταν ο YouTuber έπεσε στη θάλασσα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα, ο καυγάς μεταξύ του Mota Candreva και του μοντέλου θα ξεκίνησε αφού ο δημιουργός περιεχομένου είχε εξετάσει τις ιδιωτικές συνομιλίες της συντρόφου του στις οποίες εμφανίζονταν διάφορες φωτογραφίες που είχε στείλει σε άλλους άνδρες. Κάτι που δεν θα άρεσε καθόλου στον youtuber, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε ανοιχτή σχέση.

«Ενώ ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε screenshots σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει. Είχε σκοπό να με σκοτώσει», εξομολογήθηκε το μοντέλο στην εφημερίδα Metrópoles.

Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια του αγνοούμενου κατηγορεί το μοντέλο για τον θάνατο του δημιουργού περιεχομένου, διαβεβαιώνοντας ότι ήταν ”ένα χειριστικό άτομο” και ότι ”θα εκμεταλλευόταν οικονομικά τον youtuber”. Ο Κάρλος ήταν πρακτικά απένταρος. Εκείνη τον εξόντωνε οικονομικά. Πλήρωσε για το ταξίδι, γιατί ήταν ένα όνειρό της. Φοβήθηκε”, δήλωσε η αδελφή του εκλιπόντος.

Πηγή: lavanguardia.com
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More