Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικηφόρα τα μηνύματα της ΝΔ για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών

Νικηφόρα είναι τα μηνύματα για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο στόχος για την κομματική έδρα της Νέας Δημοκρατίας είναι 6 περιφέρειες + 2 μεγάλοι δήμοι, ο δήμος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται, ότι την εβδομάδα αυτή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε επισκέψεις στη Μυτιλήνη, στην Τρίπολη, στην Αθήνα, στην πλατεία Βικτωρίας, στην Αλεξανδρούπολη και στη Λάρισα προκειμένου να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στους υποψηφίους, οι οποίοι έχουν το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Το πολιτικό μήνυμα που έχει στείλει ήδη ο πρωθυπουργός για τις περιφέρειες είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά όπως έχει τονίσει πολλές φορές, το πολιτικό αποτύπωμα να είναι τέτοιο ώστε τα πρόσωπα που θα εκλεγούν να μπορούν να συνεργάζονται την επόμενη μέρα με την κεντρική διοίκηση, δηλαδή να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Για το κομμάτι των περιφερειών τα κονδύλια από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, από το ταμείο ανάκαμψης είναι υψίστης σημασίας και συνεπώς το στοίχημα είναι να προχωρήσουν τα αναπτυξιακά προγράμματα και στην περιφέρεια.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η γαλάζια επικράτηση και στους δύο μεγάλους δήμους.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More