Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντεμπούτο με απώλεια βαθμών για τον Γιάννη Ταουσιάνη

Για σκληρό μάθημα κι ένα αποτέλεσμα που πονάει έκανε λόγο ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Ταουσιάνης που είδε την ομάδα του στο ντεμπούτο του να ισοφαρίζεται 2-2 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης από τον Παναθηναϊκό Β΄.
Ο προπονητής των “Βυσσινί” δήλωσε μεταξύ άλλων
“Ερχόμασταν από δύο ήττες και οι μεγαλύτερες πληγές ήταν η έλλειψη ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους που θα μας δυσκόλευαν στη σημερινή μας αποστολή, να διαχειριστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει καλή ποιότητα και γενικά δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα καλό τρόπο παιχνιδιού και δομήσαμε αρκετές καλές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πατούσαμε το ίδιο καλά και ισοφαριστήκαμε. Από εκεί και μετά η ομάδα έβγαλε τρομερή αντίδραση και οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής που είναι σημαντική σε κάθε παιχνίδι και προηγήθηκαν ξανά στο σκορ, δημιουργώντας κι άλλες ευκαιρίες.
(…)Στο τελευταίο όμως στάδιο έγιναν τόσα πολλά λάθη, όσα δεν έγιναν σε όλο τον αγώνα.
Αυτό είναι και το πιο σκληρό μάθημα σ’ αυτό το παιχνίδι και που πρέπει να κρατήσουμε για να μην το ξαναπάθουμε. Αυτό ήταν πολύ σκληρό και μας στοίχισε δύο βαθμούς. Πονάει αυτό το αποτέλεσμα και για την απώλεια βαθμών, αλλά και ψυχικά γιατί έγινε η προσπάθεια.
Από εκεί και πέρα υπάρχει το αύριο. Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη αντίδραση σαν ομάδα, γιατί έχουμε υψηλές απαιτήσεις και στόχους και αυτούς υπηρετούμε.”(…)


Φανερά στεναχωρημένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού δήλωσε ο μέσος της ΑΕΛ Κώστας Παπαγεωργίου: “Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού. Αυτό που θα προσπαθήσουμε από αύριο είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε στο επόμενο ματς για να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι, από αύριο όμως θα πρέπει να υπάρξει σκληρή δουλειά για να επανέλθουμε”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More