Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Με ειδική συνοδεία θα φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο – Προσπάθειες να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες της σήμανσης

Με ειδική συνοδεία θα φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο νωρίς το πρωί της Τρίτης (04.04.2023) ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν θα φοράει χειροπέδες, με τους δικηγόρους του να προσπαθούν να αποφύγουν και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της σήμανσης, καθώς, όπως λένε, ο Τραμπ είναι ο πιο «αναγνωρίσιμος άνθρωπος στην Αμερική».

Ωστόσο, φαίνεται πως οι δικηγόροι του θέλουν να αποφύγουν την διαρροή των φωτογραφιών αυτών για να μη διαρρεύσουν στον τύπο ενώ ακόμα, δεν έχει δοθεί το «πράσινο φως» για τηλεοπτική κάλυψη της διαδικασίας της δίκης του Ντόναλντ Τραμπ. 

Η διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί αύριο θα είναι η εξής: Αρχικά, θα ληφθούν αποτυπώματα και στην συνέχεια ο Τραμπ θα μεταφερθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, χωρίς να περιμένει σε κελί όπως γίνεται πάντα. Θα του απαγγελθούν επισήμως οι κατηγορίες, θα δηλώσει αθώος και θα αναχωρήσει (ίσως με κάποιους περιοριστικούς όρους) κατευθείαν για το Μαρ-α-Λάγκο, από όπου το βράδυ, θα προβεί σε μια δήλωση για όσα θα έχουν προηγηθεί.

Έχουν γίνει προσπάθειες να απλοποιηθεί και να επιταχυνθεί η διαδικασία, αφού πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο για το χρίσμα των ΗΠΑ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More