Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Νύχτες πρεμιέρας» παρουσία Γούντι Άλεν για τη νέα του ταινία «Γυρίσματα της Τύχης»

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν με τίτλο «Γυρίσματα της Τύχης», παρουσία του σκηνοθέτη. Ο Γούντι Άλεν, που βρίσκεται στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο απόψε, παρευρέθηκε στην προβολή και την προλόγισε. Μαζί του ήταν ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» Λουκάς Κατσίκας, ο πρόεδρος της Σπέντζος Φιλμς, Αντώνης Μανιάτης και πλήθος καλλιτεχνών.

Μιμή Ντενίση [φωτογραφία Γιάννης Γεωργιουδάκης]

Ανάμεσα σε αυτούς η Ελένη Ράντου (που είχε μάλιστα ανεβάσει και διασκευάσει το Οσκαρικό του «Blue Jasmine»), ο Γιώργος Καραμίχος, η Μιμή Ντενίση, η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ελένη Ράντου / Ελευθερία Αρβανιτάκη [φωτογραφία Γιάννης Γεωργιουδάκης]Αντώνης Μανιάτης / Γούντυ Άλεν / Λουκάς Κατσίκας [φωτογραφία Γιάννης Γεωργιουδάκης]

Η ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Γούντυ Άλεν στη Γαλλική γλώσσα, δεύτερη γυρισμένη εξ΄ ολοκλήρου στη Γαλλία και πρώτη δημιουργία του γραμμένη και σκηνοθέτημενη όχι στην Αγγλική γλώσσα.

Διαβάστε εδώ την κριτική του ertnews.gr για την ταινία

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More