Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν.Αγγελίδης: Δυνατό ΚΚΕ για σταθερή και δυνατή φωνή του λαού

«Με δυνατό ΚΚΕ θα τρομοκρατηθούν οι τρομοκράτες της ζωής μας. Θα νικήσουμε», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, το πρωί του Σαββάτου 13/5 ο υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Αθήνας, Νίκος Αγγελίδης.

Επίσης δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Βρισκόμαστε εδώ για να θυμίσουμε ότι η δική μας θέση είναι στα πεδία των μαχών. Στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, στο κοινοβούλιο… με ισχυρό ΚΚΕ! Πρέπει να ενισχύσουμε τη θέση και τη δυναμική του Κομμουνιστικού Κόμματος. Για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Να κατεβαίνουμε στους δρόμους κοντά στους εργαζόμενους, δίπλα στους συνταξιούχους που δοκιμάζονται, στο πλευρό των μαθητών και των φοιτητών που παλεύουν το όνειρο… για μια καλύτερη ζωή.
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι εκεί. Θα συνεχίσει να αντιστέκεται, να πολεμάει τη σαπίλα και τη βρωμιά, να βάζει εμπόδια στα σχέδια τους, να φωνάζει, να τους αντιμετωπίζει πρόσωπο με πρόσωπο, να ξεμπροστιάζει την αδικία».

Επίσης η Κέλλυ Παπαϊωάννου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα, κάλεσε στην υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More