Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Ηλιόπουλος για δήλωση πρωθυπουργού: Ο κ. Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού για την υπόθεση παρακολούθησης των συνομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για “εθνική ασφάλεια” και “ασύμμετρες-υβριδικές απειλές”. Δεν είπε λέξη για Predator και τους λόγους παρακολούθησης Κουκάκη και Ανδρουλάκη. Δεν είναι απλά ψεύτης, είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας» ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για “εθνική ασφάλεια” και “ασύμμετρες-υβριδικές απειλές”. Δεν είπε λέξη για Predator και τους λόγους παρακολούθησης Κουκάκη κ Ανδρουλάκη.Δεν είναι απλά ψεύτης, είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας #διαγγελμα

— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) August 8, 2022

«Αυτό που έγινε μπορεί να ήταν σύμφωνο με το γράμμα του νόμου, ήταν όμως λάθος. Δεν το γνώριζα και, προφανώς, δεν θα το επέτρεπα ποτέ» τόνισε, νωρίτερα, ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε αλλαγές στην ΕΥΠ. Κατέθεσε τέσσερα πεδία αλλαγών που θα προτείνει η κυβέρνηση για την ενίσχυση της διαφάνειας στη δράση των μυστικών υπηρεσιών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More