Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Κουτουμάνος από Τρίπολη : Τώρα κάντε το βήμα, ΚΚΕ στην κάλπη

” Όχι άλλοι σωτήρες. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό. Λέμε στους μισθωτούς, στους αυτοαπασχολούμενους, στους συνταξιούχους, στις γυναίκες, στους νέους και στις νέες των λαικών στρωμάτων: Τώρα κάντε το βήμα, ΚΚΕ στην κάλπη. Να τους τιμωρήσουμε, να τους φοβίσουμε, με ένα πολύ υψηλό ποσοστό του ΚΚΕ “.

Αυτό, δήλωσε απ’ την Τρίπολη, ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου, κεντρικός ομιλητής, της ανοιχτής, κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ, εν’ όψει των εκλογών της Κυριακής.

” Ο λαός, με την ψήφο του, να έχει πιο ψηλά το κεφάλι του και να κοντύνει το μπόι, όλων εκείνων των κομμάτων που έφεραν τον κόσμο ως εδώ. Να μετρήσουμε ποιος είναι μαζί μας και ποιος απέναντί μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε Έχουμε παραδείγματα. Λέμε στον κόσμο, κάντε το, όπως το έκαναν οι φοιτητές με την πρωτιά της Πανσπουδαστικής, όπως το έκαναν οι εργαζόμενοι σε εκατοντάδες σωματεία, που ανέδειξαν πρώτη δύναμη το ΠΑΜΕ. Τώρα, λέμε, ψήφισε ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός και το εργατικό, λαικό κίνημα. Για να σταματήσει η νέα επίθεση που θα είναι σκληρή, αντιλαική, όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση. Ψηφίστε ΚΚΕ για την αντεπίθεση στις κατακτήσεις και για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη, μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε με ένα υψηλό ποσοστό”, είπε ο Νίκος Κουτουμάνος, απ’ την πλατεία Πετρινού της Τρίπολης.

Ο Νίκος Κουτουμάνος

Κατέληξε, καλώντας τον κόσμο, όπως αγνοήσει τα αστικά κόμματα, όπως αξιοποιήσει την πείρα και τη ζωή του και όπως βάλει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη.

Στην συγκέντρωση, παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αρκαδία.

Ο Νίκος Κουτουμάνος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην Τρίπολη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More