Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Χαυτούρας: Η κατάσταση στη χειρουργική ήταν γνωστή από καιρό

Η υποστελέχωση του νοσοκομείου και δη της Χειρουργικής Κλινικής αλλά και της Ορθοπεδικής είναι γνωστή σε όλους εδώ και καιρό και τα έχουμε καταγγείλει ως Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών.

Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική και ο κ. Λιούπης, τώρα βουλευτής και επί χρόνια διευθυντής της τη γνώριζε, επισήμανε μεταξύ άλλων, ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Ν.Γ.Ν.Β., Νίκος Χαυτούρας.

Αφορμή η προσφυγή του νυν διευθυντή της κλινικής κ. Λύτρα στον εισαγγελέα και η προκαταρκτική που διατάχθηκε. Το πρόβλημα έχει αναδειχθεί πολλές φορές τόνισε και συμπλήρωσε ότι και στην Ορθοπεδική δεν θα καλυφθούν οι εφημερίδες για εννέα ημέρες.

«Η χειρουργική έχει το μισό προσωπικό, όπως και άλλες κλινικές όπως και η Ορθοπεδική δεν θα καλύπτεται τον επόμενο μήνα για εννιά μέρες, Το έχουμε αναδείξει πολλές φορές το θέμα. Δεν ανακαλύφθηκε τώρα η Αμερική. Και ο κ. Λιούπης είναι Βουλευτής, αυτή τη στιγμή είναι σε άδεια από το Νοσοκομείο λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας. Ήταν Διευθυντής πολλά χρόνια, θα έπρεπε να αφήσει μια παρακαταθήκη και να μην αφήσει την χειρουργική σε αυτή την κατάσταση και να φαίνεται τώρα ότι γίνεται προσπάθεια να πάρει έναν επικουρικό. Πιστεύω αυτό προσβάλει και τον ίδιο, αλλά προσβάλλει και όλους εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαυτούρας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More