Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξάνθη: Νέα Πορεία διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών του μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου

Νέα πορεία διαμαρτυρίας  ετοιμάζουν την προσεχή Δευτέρα στην Ξάνθη Γονείς και Μαθητές, οι οποίοι ζητούν ένα νέο κτήριο για να στεγάσει το Μειονοτικό  Γυμνάσιο –Λύκειο.

Επι πλέον στις τελευταίες τους κινητοποιήσεις ζητούν να λειτουργήσει και το Γυμνάσιο και το Λύκειο σε πρωϊνή βάρδια μια και ο αριθμός των παιδιών από τα 600 και άνω, είναι στα 580.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΥ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, θέτει το θέμα της λειτουργίας αιθουσών προκάτ στο παράρτημα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε εξασφαλίσει, δίπλα από το παλιό κτήριο του Γυμνασίου Λυκείου, έως ότου υλοποιηθεί η δέσμευση για την ανέγερση νέου Κτηρίου.

«Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία ενεργοποίηση και κανένα σχεδιασμό για να κτισθεί νέο σχολείο και οι γονείς όλοι νιώθουμε να είμαστε θύματα εμπαιγμού για το θέμα αυτό με θύματα τα παιδιά», τόνισε καταλήγοντας ο κ .Ζεϊμπέκ.

Το πάγιο αίτημά τους για νέο κτήριο που θα στεγάσει  το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης, βγήκαν και διατράνωσαν για άλλη μια φορά με μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More