Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξανά μαζί μετά από 30 χρόνια οι Φαν Μπάστεν, Γκούλιτ και Ράικαρντ!

Τριάντα χρόνια μετά, οι τρεις θρύλοι της Μίλαν, Γκούλιτ, Βαν Μπάστεν και Ράικαρντ βρέθηκαν και πάλι μαζί!

Ο θρύλος της εθνικής Ολλανδίας και της Μίλαν, Μάρκο Φαν Μπάστεν που τερμάτισε άδοξα λόγω τραυματισμού το 1995 την λαμπρή καριέρα του, ανέβασε στο προσωπικό του Instagram μια φωτογραφία με τον Ρουντ Γκούλιτ και τον Φρανκ Ράικαρντ.

Ο Μάρκο Βαν Μπάστεν, ο Ρουντ Γκούλιτ και ο Φρανκ Ράικαρντ ήταν μια «αχτύπητη» ολλανδική τριάδα που έγινε η «κολώνα» πάνω στην οποία βασίστηκε η Μίλαν για να χτίσει την αυτοκρατορία της στην Ιταλία και την Ευρώπη. Ήταν επίσης οι βασικοί πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Euro 1988 από την εθνική Ολλανδίας στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στην ανάρτηση στο Instagram, ο Μάρκο Βαν Μπάστεν έγραψε «Οι τρεις σωματοφύλακες ξανά μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έπαιζαν οι «τρεις σωματοφύλακες οι ιταλικές ποδοσφαιρικές αρχές επέτρεπαν τότε μόνο σε τρεις ξένους παίκτες να παίξουν για κάθε σύλλογο. Αυτό έκανε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον τότε πρόεδρο της Μίλαν, να ενδιαφέρεται να φέρει κοντά τους Μάρκο Φαν Μπάστεν, Ρουντ Γκούλιτ και Φρανκ Ράικαρντ.

Έτσι, η άφιξη της ολλανδικής τριάδας στο Σαν Σίρο έγινε μια από τις καλύτερες «στρατολογήσεις» της Μίλαν όλων των εποχών, που έφεραν τη Μίλαν στην κορυφή της Ευρώπης το 1989 και το 1990, όταν κατέκτησε σερί για δύο χρόνια το – τότε- Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More