Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Χανίων

Ξεκίνησε η πρώτη φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Χανίων στην Αμπεριά.

Το σχολείο απευθύνεται σε όλους όσοι τολμούν και θέλουν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, δίχως να λογαριάζουν την ηλικία και τους κοινωνικούς περιορισμούς.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/

ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Προθεσμίες εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής: Έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου  και ώρα 23:59.

Είναι σημαντική η εγγραφή των ενδιαφερόμενων σε αυτήν την φάση των εγγραφών, γιατί μόνο τώρα μπορούν να δηλώσουν οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμούν (Ανθρωπιστικών, Θετικής, Υγείας, Οικονομίας) για να εγκριθούν τα αντίστοιχα τμήματα.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί σας ΓΓΠΣΔΔ (TaxisNet) εφόσον πρόκειται για ενήλικες ή του «Kηδεμόνα Ε-eggrafes»,  για τους ανήλικες.

Θα ζητηθεί επίσης ο αριθμός Μητρώου σε όσους έχουν φοιτήσει σε οποιαδήποτε τάξη Γυμνασίου, Λυκείου ή ΕΠΑΛ μετά το 2013 (προκειμένου το myschool να ταυτοποιήσει τα στοιχεία). Σε κάθε άλλη περίπτωση αρκεί να αναγραφεί το σχολείο και το έτος της τελευταίας φοίτησης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 28210 – 43770 (καθημερινά 19:00 -21.00 μ.μ ) ή στο κινητό 6974930474. Μπορούν επίσης να επισκέπτονται το σχολείο για να διευκολυνθούν στη  διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής.

Email: [email protected]

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More