Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησε στη Μυτιλήνη το Διεθνές Τουρνουά Τένις με συμμετοχές από 20 χώρες

Ξεκίνησε στη Μυτιλήνη το διεθνές τουρνουά τένις κάτω των 18 ετών, με 87 συμμετοχές από 20 χώρες. Πρόκειται για σπουδαίο αθλητικό γεγονός για το νησί,  που ο δραστήριος Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου διοργανώνει για 13η χρονιά.

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις Cosmote Mytilene Junior Cup 2022 , ξεκίνησε χθες  στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, στην Νεάπολη Μυτιλήνης και συνεχίζεται σήμερα με προκριματικούς αγώνες.  Τη Δευτέρα ξεκινάει το κυρίως ταμπλό, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το τουρνουά ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, με τους τελικούς.

Η κατάταξη προσμετρείται στην παγκόσμια βαθμολογία, και οι αγώνες αυτοί είναι το εφαλτήριο για μικρότερους αθλητές για να μπορούν να συμμετέχουν στη συνέχεια σε μεγαλύτερους αγώνες. Πολλοί από τους  αθλητές που συμμετέχουν , είναι στελέχη εθνικών ομάδων. Από τη Λέσβο συμμετέχουν τέσσερις αθλητές μεταξύ των οποίων η Ειρήνη Τσακίρη κάτοχος του πανελληνίου πρωταθλήματος U14-Ε1 τον περασμένο Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη, και  με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις τους τελευταίους μήνες .

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις διοργανώνει για 13η φορά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου , με την Περιφέρεια Β Αιγαίου  και το Δήμο Μυτιλήνης, υπό  την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More