Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής Φιλικών Τρίπολης

Σε εξέλιξη είναι αυτό το χρονικό διάστημα, ένα σημαντικό, αντιπλημμυρικό έργο στην Τρίπολη. Πρόκειται για μία παρέμβαση, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Το έργο, είναι ενταγμένο στο ” Αντώνης Τρίτσης ” και η μελέτη ήταν της ΔΕΥΑΤ.

Την περιοχή των Φιλικών Τρίπολης, εκεί που εξελίσσονται οι πρώτες εργασίες των σωληνώσεων, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Ο δήμαρχος, τόνισε, ότι, όταν ολοκληρωθεί το έργο αυτό, σε 12 μήνες, θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής. Το δίκτυο των υδάτων θα φτάσει μέχρι το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι με το συγκεκριμένο έργο, θα ενισχυθεί και η ομαλή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της Τρίπολης, αφού θα διαχωρίζονται τα όμβρια ύδατα, σε σχέση με τα αστικά λύματα.

Άρχισε το αντιπλημμυρικό των Φιλικών – ΟΗΕ – γραμμές τρένου – γήπεδο Θ Κολοκοτρώνης

Την συγκεκριμένη παρέμβαση, ζητούσαν οι κάτοικοι της περιοχής, εδώ και αρκετά χρόνια. Στην παρουσίαση του έργου, παρευρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ, Κώστας Μανδρώνης.

Ο υπεύθυνος της ΔΕΥΑΤ, αναφέρθηκε στην αξία και σημασία του έργου. Έκανε λόγο για ορθολογικότερη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More