Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινάει τον Σεπτέμβριο η κτηματογράφηση στην Κέρκυρα

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, θα ξεκινήσει στην Κέρκυρα το σημαντικότατο έργο της επέκτασης της κτηματογράφησης της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας.  

Στο πλαίσιο αυτό, θα αποτυπωθούν στο Κτηματολόγιο, τα ακίνητα ολοκλήρου του νησιού, όπως και των Παξών και των Διαποντίων Νήσων.

Με σκοπό την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών για το έργο αυτό ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας σε συνεργασία με την κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο , πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣΚ κ. Γιάννης Κοντός, η νόμιμη εκπρόσωπος της κοινοπραξίας κ. Γεωργία Σακαρέλλου, ο Τεχνικός σύμβουλος της κοινοπραξίας κ. Βασίλειος Τσίγκας, καθώς και η νομική σύμβουλος της κοινοπραξίας κ. Κωνσταντίνα Μπουκουβάλα, οι οποίοι περιέγραψαν τα τεχνικά, νομικά και άλλα χαρακτηριστικά του έργου της κτηματογράφησης.

Των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παριστάμενους και απαντήσεις από τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας, ενώ η εκδήλωση τελείωσε με την δέσμευση (λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του θέματος για την Κέρκυρα) να επαναληφθεί αντίστοιχη εκδήλωση άμεσα και σίγουρα πριν την έναρξη της κτηματογράφησης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More