Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Σερρών

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο 12χρονος που χθες το μεσημέρι τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Σερρών. Ο μικρός υπεβλήθη σε επέμβαση ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο 10χρονος αδελφός του. Τα δύο αδέλφια τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας τους συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο ίδιος και η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών.

Το τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 48χρονη σύζυγος του που ήταν συνοδηγός. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και τα δύο τους παιδιά 12 και ετών που επέβαιναν στα πίσω καθίσματα. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διακομίστηκε ο 12χρονος , ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης, διακομίστηκε ο 10χρονος αδερφός του, ελαφρύτερα τραυματισμένος, εκτός κινδύνου, ο οποίος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝ Παπαγεωργίου.

Ο Βούλγαρος οδηγός του φορτηγού θα υποβληθεί και σε τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του

Ρεπορτάζ Π. Σαρόγλου, Λ. Χριστάρα, Επιμ. Π. Μανής

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More