Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι δηλώσεις των Αρσενιάδου και Σιουμουρέκη

 

Μπορεί να αποχαιρέτησε με ήττα το Ευρωπαϊκό U16 η Εθνική Κορασίδων, όμως η πορεία της ήταν εξαιρετική. Ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω, καθώς η ομάδα έμεινε στην κατηγορία κατακτώντας τελικά την έκτη θέση στη διοργάνωση.

Η Ναταλία Αρσενιάδου αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ουγγαρία αλλά και την συνολική εικόνα της Εθνικής Κορασίδων. «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Αυτή τη φορά δεν μπορέσαμε να βάλουμε όσα θέλαμε μέσα στο παιχνίδι μας. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά θέλαμε κάτι παραπάνω για να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση. Ηταν μια νέα εμπειρία που μου χάρισε μπασκετικές εικόνες. Κρατάω ότι γίναμε μια οικογένεια και δεθήκαμε σαν ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ξαναβρεθούμε στις εθνικές ομάδες».

Από την πλευρά της η Βασιλική Σιουμουρέκη σχολίασε: «Είχαμε πάθος, θέληση και παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η κούραση, ωστόσο, δώσαμε το 100% συνολικά στη διοργάνωση. Αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες και από κάθε παιχνίδι κερδίζαμε και κάτι. Δεθήκαμε σαν ομάδα,  γνωριστήκαμε πολύ καλά τα κορίτσια μεταξύ μας και είχαμε άψογη συνεργασία με όλο το προπονητικό τιμ. Όταν αρχίσαμε την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό στόχος ήταν η παραμονή. Τα καταφέραμε και μάλιστα μπήκαμε και στην οκτάδα. Η έκτη θέση είναι ένα σημαντικό παράσημο για αυτή την ομάδα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More