Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Δρομείς Ελπίδας και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας σε κοινές δράσεις 

Ο Σύλλογος Δρομέων Ελπίδας και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας με υψηλό το αίσθημα ευθύνης της Κοινωνίας των Πολιτών, με αξίες και ιδέες που αφορούν σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας και υποστηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμα όλων των ανθρώπων σε κάθε θετική έκφανση της ζωής, ταυτίζουν τις δράσεις τους.

Τα μέλη των  Δ.Σ των δύο οργανισμών συναντήθηκαν στο Παναθηναικό στάδιο, σε τελετή παράδοσης /παραλαβής ενός αναπηρικού δρομικού αμαξιδίου  απο τους Δρομείς Ελπίδας στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων, με σκοπό να γίνει πιο ευρεία η συμπερίληψη των ΑμεΑ στα δρομικά αθλητικά γεγονότα ανα την χώρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Ελπίδας η Πρόεδρος Μαρία Ελουίζα Σταβάρα, η γ.γ  Αδαμαντία Ακουμιανάκη και η υπεύθυνη οργάνωσης αγώνων  Χαρά Λειβαδίτη.

Εκ μέρους τους Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων  Λάρισας συμμετείχαν ο πρόεδρος Απ. Γούλας Απόστολος ,ο ταμίας Κώστας  Γκέτσιος και το μέλος Νικ. Γούλας

Σκοπός και των δυο Συλλόγων είναι να προωθήσουν ακόμα περισσότερο την ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη των ανθρώπων με αναπηρία στις αθλητικές δρομικές εκδηλώσεις, για έναν κόσμο πιο δίκαιο, γεμάτο χαμόγελα!

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More