Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εκπλήξεις και οι μεγάλες ανατροπές στα βραβεία SAG – Μεγάλος νικητής «Τα Πάντα Όλα»

«Τα Πάντα Όλα» ήταν για άλλη μια φορά ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των βραβείων SAG (Screen Actors Guild Awards).
Η τελετή των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στο ξενοδοχείο Fairmont Century Plaza στην Καλιφόρνια, όπου τιμήθηκαν οι καλύτερες ερμηνείες της μικρής και της μεγάλης οθόνης για τη χρονιά που πέρασε.

An awesome moment where his fellow cast-mates honored him, and deservedly so. Give it up for the titan that is James Hong! #SAGAwards2023 #EverythingEverywhereAllAtOnce #JamesHong pic.twitter.com/RWAzJmXqUI

— SAG Awards® (@SAGawards) February 27, 2023

Η ταινία «Everything Everywhere All at Once» σάρωσε στις βασικές κατηγορίες στην τελετή των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών. Το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Μπρένταν Φρέιζερ για την ερμηνεία του στο «The Whale» ενώ το βραβείο για το Καλύτερο Stunt Ensemble σε ταινία απέσπασε το «Top Gun: Maverick».

Στις τηλεοπτικές κατηγορίες, το βραβείο για το Καλύτερο Cast σε Δραματική Σειρά απέσπασε το «The White Lotus», ενώ το αντίστοιχο σε Κωμική Σειρά το «Abbott Elementary».

Από αριστερά, Μισέλ Γιο, Τζέιμι Λί Κέρτις και Κε Χε Κουάν

Η ταινία των Daniels, «Τα Πάντα Όλα» (όπως είναι και ο ελληνικός της τίτλος), καθώς έφυγε από τη βραδιά των βραβείων SAG 2023 με τέσσερα βραβεία. Έγινε, μάλιστα, η πρώτη ταινία που κερδίζει βραβείο σε τρεις κατηγορίες ερμηνείας, πέρα του βραβείου για Καλύτερο Καστ και η πρώτη ταινία στην ιστορία των βραβείων των Ηθοποιών που κερδίζει τέσσερα βραβεία.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η επικράτηση της Jamie Lee Curtis στην κατηγορία του Β’ Γυναικείου Ρόλου. Μία σημαντική ανατροπή έναντι της Angela Bassett, που έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα και Critics’ Choice Award για την ερμηνεία της στο «Black Panther: Wakanda Forever».

Scenes from the 29th Annual SAG Awards! pic.twitter.com/GJ06yaR8pe

— SAG Awards® (@SAGawards) February 27, 2023

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν ότι ο Κε Χε Κουάν (Ke Huy Quan) έγινε ο πρώτος άνδρας ασιατικής καταγωγής που κερδίζει βραβείο στην κατηγορία του Β’ Ανδρικού Ρόλου και η Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh) γίνεται η πρώτη γυναίκα ασιατικής καταγωγής που καταφέρνει να αποσπάσει τη νίκη στην κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Στα βραβεία SAG που έχουν χαρακτηριστεί προάγγελος των Όσκαρ, οι αστέρες του Χόλιγουντ έλαμψαν στο κόκκινο χαλί με την Ζεντάγια, την Κέιτ Μπλάνσετ και την Κάρα Ντελεβίν να κλέβουν την παράσταση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More