Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Πάπες ανεβαίνουν στη σκηνή

Μια ταινία που αγαπήθηκε όσο λίγες και σημείωσε τεράστια επιτυχία και στη μεγάλη οθόνη και στις πλατφόρμες, το «Οι Δύο Πάπες» επιστρέφει στο σανίδι και σε Λονδρέζικη σκηνή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Anton Lesser (γνωστός από το Game of Thrones) και ο Nicholas Woodeson (Baptiste) επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Πάπας Βενέδικτος XVI και καρδινάλιος Bergoglio, ο μελλοντικός Πάπας Φραγκίσκος στους «δύο Πάπες». Επίσης η Lynsey Beauchamp επιστρέφει με το ρόλο της αδελφής Brigitta. Μαζί τους θα είναι η Leaphia Darko στο ρόλο της αδελφής Σοφία.

Πριν από εννέα χρόνια, ο Πάπας Βενέδικτος XVI εξέπληξε τον κόσμο παραιτούμενος από τη θέση του. Ήταν ο πρώτος Πάπας σε 700 χρόνια που «τόλμησε» μια ασυνήθιστη πρακτική για την καθολική εκκλησία. Τι τον οδήγησε στο να σπάσει με την ιερή παράδοση, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον πραγματικό μεταρρυθμιστή Πάπα που αγαπάει το ποδόσφαιρο;

Η κινηματογραφική απόδοση της ιστορίας κέρδισε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, για τον Τζόναθαν Πράις, τον Άντονυ Χόπκινς και τον Άντονυ ΜακΚάρτεν για καλύτερο διασκευασμένο σενάριο.

Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 23 Σεπτέμβρη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More