Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι πολιτικοί αρχηγοί διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον δρόμο προς τις εκλογές

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε – σε συνέντευξή του – ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας ανεδαφικές και επικίνδυνες τις προεκλογικές εξαγγελίες του. 

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ανοίγει τα χαρτιά του και για το σήμερα και για την επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι έρχονται νέες μειώσεις φόρων την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Μητσοτάκης στοχοποιεί ευθέως την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι είναι ανεδαφικές οι εξαγγελίες του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως τόνισε στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός «εάν αυτές υλοποιηθούν τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε ένα τέταρτο μνημόνιο».

Στις 21 Μαΐου, οι πολίτες με την ψήφο τους θα πουν «Ως εδώ!» στην αλαζονεία και ανευθυνότητα, απάντησε σε όλα αυτά από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την πολιτική αντιπαράθεση εξακολουθούν να τροφοδοτούν οι καταγγελίες του παραιτηθέντος αρεοπαγίτη, Χρήστου Τζανερίκου, για το μόρφωμα Κασιδιάρη. 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επανέλαβε ότι η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε φανερά, και πως ουδέποτε τέθηκε θέμα ανταλλαγμάτων

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου ο υπουργός τόνισε ότι «δεν ετέθη ποτέ ζήτημα ανταλλαγών με τον κ. Τζανερίκο» προσθέτοντας ότι «η πολιτεία αποφασίζει ποιος έχει κώλυμα να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία».

Ο ίδιος δήλωσε ότι η συνάντηση μεταξύ τους ήταν σύντομη και για θέματα διαδικαστικά που αφορούσαν τη Δικαιοσύνη ενώ ουδέποτε, μετά τη δημοσιοποίηση της συνάντησής τους, επικοινώνησε ξανά μαζί του.

«Ουδέποτε ετέθη θέμα ουσιαστικής κρίσης και ουδέποτε ετέθη θέμα ανταλλάγματος. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν γνωρίζω πώς ή ίδια γνωρίζει το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης», πρόσθεσε σχετικά ο κ. Γεραπετρίτης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More