Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι σχέσεις των χούλιγκανς με το οργανωμένο έγκλημα – Τι λέει η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου

Πολλοί από αυτούς είναι επαγγελματίες, ανήκουν στο οργανωμένο έγκλημα, είπε, μιλώντας για τους Κροάτες χούλιγκανς και τη δολοφονική επίθεση κατά του 29χρονου, η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου.

Κάνουν επίθεση με στόχο να αφαιρέσουν ζωή, γιατί έτσι νομίζουν ότι ηγούνται, ότι είναι αρχηγοί, ότι είναι νικητές. Εδώ βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι είναι επαγγελματίες. Αρκετοί από αυτούς εικάζω ότι ανήκουν στο οργανωμένο έγκλημα, είναι περιθωριοποιημένοι και έχουν να κάνουν και με άλλες εκφάνσεις του οργανωμένου εγκλήματος γιατί επεκτείνουν και αλλού τέτοιου είδους ενέργειες, είπε η εγκληματολόγος ακαι πρόσθεσε:

«Αυτό το κακό το βλέπουμε ξανά και ξανά. Λέγαμε για τον Άλκη να είναι το τελευταίο θύμα αυτής της ιστορίας. Με τον Μιχάλη τώρα όλοι φοβόμαστε ότι μπορεί να έχουμε και νέο περιστατικό.

Βλέπουμε έναν ιδιαίτερο σκληρό πόλεμο που έχει να κάνει και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Μόνο μέσα από έρευνα και από τη σύγκλιση δυνάμεων όλων των φορέων της πολιτείας, της κοινωνίας, των ομάδων θα υπάρξει απάντηση. Γιατί βλέπουμε ανθρώπους του περιθωρίου να οργανώνονται και δυστυχώς έχουν έναν δικό τους πόλεμο με Θεό τη δική τους ομάδα», ανέφερε επίσης η Δέσποινα Σβουρδάκου.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More