Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι ψηφιακές προκλήσεις του Φρίξου και των νέων στη σύγχρονη εποχή”, στο Ωδείο Ρεθύμνου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ρεθύμνου,  διοργανώνει εσπερίδα την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ., με τίτλο «Οι ψηφιακές προκλήσεις του Φρίξου και των νέων στη σύγχρονη εποχή», στο Ωδείο Ρεθύμνου.

Η ενημερωτική δράση  διεξάγεται σε συνεργασία με το Αυτοτελές Γραφείο Ισότητας της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Κρήτης και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τους διαδικτυακούς κινδύνους, αλλά και για τις πρακτικές αντιμετώπισής τους.

Ομιλητές θα είναι η Δρ. Μαργαρίτα Γερούκη, πρόεδρος της Α.ΞΕ.Π.Τ. (μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Σεξουαλικής Υγείας), η οποία θα μιλήσει για «ενδυναμωμένους γονείς για ασφαλή παιδιά», και ο Δρ. Γεώργιος Νάκος, ψυχολόγος Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελληνικής Αστυνομίας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με θέμα εισήγησης «Οι ψηφιακές προκλήσεις των νέων στη σύγχρονη εποχή  και πρακτικές αντιμετώπισης».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More