Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οπαδοί της Λίβερπουλ άναψαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η Ρεάλ

Μερικοί «ταραξίες» οπαδοί της Λίβερπουλ θέλησαν να προσπαθήσουν να δώσουν μια «βοήθεια» στην ομάδα τους, πριν από το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του UEFA Champions League ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αποφάσισαν να ανάψουν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, στις 2 το βράδυ.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς ουκ ολίγες φορές οι οπαδοί των ομάδων έχουν προσπαθήσει να «ενοχλήσουν» τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ώστε η απόδοσή των ποδοσφαιριστών την επόμενη μέρα στον αγώνα να μην είναι και τόσο καλή. Μάλιστα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν κάνει παρόμοια πράξη το 2019, το βράδυ πριν την μεγάλη νίκη ενάντια στην Μπαρτσελόνα με 4-0, στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Χθες στις 2 τα ξημερώματα, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της Ρεάλ και άναψαν πυροτεχνήματα με σκοπό να «χαλάσουν» τον ύπνο των παικτών της Ρεάλ. Αυτό διήρκεσε για 30 δευτερόλεπτα, ενώ ένας άνθρωπος που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο κατέγραψε τα πυροτεχνήματα με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του.

Liverpool Fans setting fireworks outside Real Madrid’s Hotel to distract the players lmao They are really scared pic.twitter.com/re4EY0r8PL

— Twilight (@the_marcoli_boy) February 21, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More