Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Άκης Σακισλόγλου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη “Μέρα με Χρώμα”

Με την «Κίνηση 2310» για τη Θεσσαλονίκη “κατεβαίνει” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δήμαρχος ο δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 δέκα χρόνια μετά το βίαιο κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ο κ. Σακισλόγλου ζήτησε την ενίσχυση του ρόλου της ΕΡΤ3 τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Περιφέρεια.
Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, ο κ. Σακισλόγλου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της καθαριότητας, που όπως τόνισε πρέπει να ενισχυθεί με περισσότερα απορριμματοφόρα, να αυξηθεί ο αριθμός των εργαζόμενων στους οποίους πρέπει να παρασχεθούν τα απαραίτητα μέσα προστασίας, όπως είπε.

Για την αστική συγκοινωνία επισήμανε ότι πρέπει ο Δήμος Θεσσαλονίκης να διεκδικήσει νέα, καλύτερα και περισσότερα λεωφορεία. Επισήμανε μάλιστα τον «ραγιαδισμό» σε σχέση με την κεντρική εξουσία και την απουσία διεκδικήσεων από το σημερινό δήμαρχο.

Ο κ. Σακισλόγλου ζήτησε την ενεργοποίηση των πολιτών ώστε να ενισχύουν την προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και πρότεινε την άμεση συνέργεια του Δήμου με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης με στόχο να ενισχυθεί η πολυπολιτισμικότητα και η ανεκτικότητα στην πόλη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More