Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει με το νέο stand up μονόλογό του

Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη (8,9 και 10/12, θέατρο Αμαλία) τον νέο stand up μονόλογό με τα πιο εξομολογητικά του κείμενα ως τώρα και με τίτλο «Α4».

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Μέρα με Χρώμα» μίλησε για τις παραστάσεις, αλλά και για το πραγματεύεται επί σκηνής.

«Λόγω και της πανδημίας μου είχε λείψει η επαφή με το κοινό, επέστρεψα μετά στη σκηνή με μεγάλη ζέση να παίξω και με μεγάλη προσδοκία να βρω το κοινό. Δε θεωρούμε καθόλου δεδομένη τη σχέση τη ζωντανή και αυτή τη θαλπωρή. Οι περισσότεροι stand up κωμικοί είμαστε μία μεγεθυμένη περσόνα του εαυτού μας, το κοινό θεωρεί ότι μας γνωρίζει περισσότερο, καθώς δεν υποδυόμαστε κάποιο ρόλο. Κάθε φορά για να δημιουργήσεις ένα καινούριο stand up μονόλογο, έχεις διαφορετικά ερεθίσματα. Ο συγκεκριμένος που έχω δημιουργήσει ο καινούριος, έχει τίτλο «Α4» και παρουσιάζεται απόψε στο θέατρο Αμαλία, για τρεις παραστάσεις 8, 9 και 10/12», όπως είπε και πρόσθεσε:

«Γι’ αυτόν το μονόλογο ήταν πάρα πολλά προσωπικά βιώματα από τα οποία άντλησα την έμπνευση για να γράψω. «Σεναριογραφώ» και επί σκηνής, και το καλό με το stnad up είναι ότι έχει μία δυναμική, κάθε παράσταση είναι μια δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς το υλικό σου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More