Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δρόμος Αθαμάνιο-Θεοδώριανα εκ νέου στο… προσκήνιο

Παραμένει στη… μέση ο δρόμος Αθαμάνιο – Θεοδώριανα, ενώ στην αναφορά του βουλευτή Άρτας, Γιώργου Στύλιου, απαντήσεις έδωσε ο αρμόδιος υπουργός. Το υπουργείο, πάντως, εξετάζει όλες τις δυνατότητες για να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση και η παράδοση στην κυκλοφορία του δρόμου.

Αυτό επισημαίνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην απάντησή του, στον Γιώργο Στύλιο, με τον βουλευτή να αναφέρεται στη σχετική απάντηση, σημειώνοντας πως έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος της εργολαβίας που φτάνει σε ποσοστό 75%.

Ειδικότερα αναφέρουν πως έχει κατασκευαστεί πλήρως ο ισόπεδος κόμβος,  ενώ η παράκαμψη του Αθαμανίου έχει δοθεί στην κυκλοφορία από τις 13 Οκτωβρίου του 2023. Στην απάντηση υπογραμμίζονται και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η εργολαβία με αποτέλεσμα τη μη έγκαιρη ολοκλήρωσή του δρόμου.

«Τώρα το ζητούμενο είναι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί πλήρως ολοκληρωμένος ο δρόμος. Στηρίζω αυτή την προσπάθεια και είμαι δίπλα στους πολίτες. Θέλουμε τη σύνδεση των Θεοδωριάνων με την Άρτα μέσα από έναν ασφαλή δρόμο του 2024», αναφέρει ο κ. Στύλιος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More