Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ελίασον επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα | “Τρέχει” να προλάβει Άρη ο Λιβάι Γκαρσία

 

Ο 27χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε σήμερα (23/1) κανονικά με την ΑΕΚ και βάζει πλώρη για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Από την άλλη, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έκανε θεραπεία στον αριστερό προσαγωγό του και θα κάνει… αγώνα δρόμου για το ματς με τους “κίτρινους” της Θεσσαλονίκης. 

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ιωνικό. Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και έτσι θα μπει σταδιακά στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Το προηγούμενο διάστημα ο 27χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός ακολουθούσε μέρος του προγράμματος προπονήσεων της “Ένωσης”, χωρίς να αντιμετωπίσει περαιτέρω επιπλοκές. Μέσα και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ξεπέρασε το χτύπημα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Από την άλλη, ο Λιβάι Γκαρσία, που έχασε το ματς με τον Ιωνικό, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό του και θα κάνει θεραπεία τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος του είναι να προλάβει το ματς με τον Άρη την Κυριακή (29/1) για την 20η αγωνιστική της Super League, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα αγωνιστεί ή όχι.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More