Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι – Χιονοπτώσεις το Σάββατο (video)

Οι πολύ ισχυροί νοτιάδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τις περισσότερες περιοχές της χώρας όλες τις επόμενες ημέρες.

Η Τετάρτη σε αρκετές περιοχές θα θυμίζει άνοιξη με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, εκτός από τα βορειοδυτικά και κυρίως την περιοχή της Ηπείρου όπου θα έχουμε δυνατές βροχοπτώσεις.

Στην Αττική το πρωί αναμένονται πρόσκαιρες συννεφιές, αρκετή ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και τοπικές συννεφιές τις βραδινές ώρες.
Ο νοτιάς θα παραμείνει ενισχυμένος, δεν αποκλείεται να φτάσει τα 7 με 8 μποφόρ στα ορεινά τμήματα και στα ανατολικά, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν τοπικές συννεφιές κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της περιφέρειας όπου δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να δώσουν και κάποια παροδική βροχή. Στις υπόλοιπες περιοχές οι πρόσκαιρες συννεφιές θα διατηρηθούν και τις νυχτερινές ώρες.
Ο νοτιάς και εδώ ενισχυμένος, στον Θερμαϊκό δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 6 με 7 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 15 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα έχουμε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

 

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More