Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Υποχωρούν το κρύο και οι δυνατοί άνεμοι (video)

Το επόμενο 24ωρο οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι αλλά  μέσα στην εβδομάδα σταδιακά θα εξασθενούν, ενώ η θερμοκρασία θα πέφτει αρκετά χαμηλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Σε περιοχές με αρνητικό πρόσημο στη θερμοκρασία τα πρωινά θα σχηματίζεται πάχνη, για την οποία ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή στους οδηγούς κυρίως του επαρχιακού δικτύου. Κατά τ’ άλλα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει λιακάδα με καλή διαύγεια στην ατμόσφαιρα.

Η Αττική θα έχει κάποιες τοπικές συννεφιές στα ανατολικά και στα βόρεια στην αρχή της ημέρας, σχετικά γρήγορα όμως θα επικρατήσει λιακάδα με καλή διαύγεια και ορατότητα.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι σε σχέση με την Τρίτη, μόνο στα ανατολικά τμήματα μπορεί να αγγίξουν τα 6 με 7 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 8 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Λιακάδα θα επικρατήσει στην Κεντρική Μακεδονία με μικρή πιθανότητα για κάποια τοπική ομίχλη το πρωί στο εσωτερικό της. Πολύ μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα για σχηματισμό πάχνης και χρειάζεται προσοχή.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι βόρειοι-βορειοανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 1 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More