Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μακρόν υποδέχθηκε στο προεδρικό τους γονείς της 12χρονης που δολοφονήθηκε στο Παρίσι

Ο Εμμανουήλ Μακρόν δέχτηκε το πρωί της Τρίτης (18/10) στο προεδρικό μέγαρο τους γονείς της 12χρονης Lola που δολοφονήθηκε απο μια γυναίκα 24 ετών η οποία ομολόγησε, και αργότερα αναίρεσε την ομολογία της. Τους εξέφρασε τα συλληπητήρια του, την αλληλεγγύη και την υποστήριξή του στο γολγοθά που περνούν.

Οι αρχές συνδράμουν την οικογένεια ωστε η μικρή Λολα να θαφτεί στο τόπο των γονιών της (δεν εγιναν γνωστές αλλες λεπτομέρειες).

Η υπόθεση της μικρής Lola που βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα μέσα σε μπαούλο στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού Παρασκευη βράδυ, συντάραξε τη γαλλική κοινή γνώμη,

Η δράστης, Dahbia B., ανέφερε μια διένεξη με τη μητέρα της Λολας που είναι θυρωρός της πολυκατοικίας γιατί αρνήθηκε να της δώσει κλειδί εισόδου του κτιρίου όπου φιλοξενειτο απο την αδελφή της.

Κατηγορείται για δολοφονία απο ασφυξία, βιασμό ανηλίκου, πράξεις βασανισμού και βαρβαρότητας, και απόκρυψη σορού.

Η αδελφή της μιλάει για ψυχικά διαταραγμένο άτομο, είναι Αλγερινές, η άδεια παραμονής της είχε λήξει και οι αρχές της κοινοποίησαν οτι πρέπει να φύγει από τη χώρα. Τώρα η βάρβαρη αυτή υπόθεση έγινε πολιτική γιατί η άκρα δεξιά κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν δείχνει ζήλο με τους παράνομους μετανάστες. Η κυβέρνηση ανταπαντά οτι σέβεται τους νόμους.

Οι σωφρονιστικές αρχές την έβαλαν στην απομόνωση στη φυλακή που κρατείται προσωρινά.

Ανταπόκριση – Παρίσι: Θωμαΐς Παπαϊωάννου

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More