Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ο οδηγός της μηχανής θα έπρεπε να έχει συλληφθεί» – Στον ανακριτή η 47χρονη πρώην νικήτρια καλλιστείων που κατηγορείται για καταδίωξη και τραυματισμό ζευγαριού

Στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις που τις αποδίδονται, βρίσκεται η 47χρονη πρώην εστεμμένη καλλιστείων που κρατείται με τις κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώα, ενώ ο δικαστικός ισχυρισμός της μέσω του Αλέξη Κούγια είναι ότι κανονικά ο οδηγός της μηχανής θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και διωχθεί. Όπως υποστηρίζει η 47χρονη, ήταν και το δικό της αυτοκίνητο και η μηχανή εν κινήσει, όταν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας της χτύπησε τον καθρέφτη και άρχισε να την υβρίζει. Εκείνη, τον ακολούθησε αφού παρατήρησε ότι δεν έχει πινακίδες. Έπειτα, ο οδηγός της μηχανής την παρέσυρε σε ένα ερημικό σημείο εκτός Γλυφάδας και εκεί, χωρίς να τον εμβολίσει – σύμφωνα με την 47χρονη – η μηχανή έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η συνεπιβάτης.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη δικογραφία, η 47χρονη καταδίωξε 58χρόνο και την 57χρονη σύζυγό του, αναβάτες σε μοτοσικλέτα, στην περιοχή της Γλυφάδας τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή και στη συνέχεια με το αυτοκίνητο της τους πέταξε κάτω με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης. Μάλιστα η γυναίκα παραμένει στο Ασκληπιείο της Βούλας και αναμένεται μάλιστα να υποβληθεί και σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 47χρονη, η οποία κρατείται, έχει επίσης μηνύσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More