Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο «πόλεμος των βίντεο» μεταξύ Πικέ και Σακίρα – Η ευρηματική απάντηση του πρώην ποδοσφαιριστή στην τραγουδίστρια

Σε νέο επίπεδο περνάει η κόντρα μεταξύ της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα και του πρώην συζύγου της και πρώην διεθνή Ισπανού ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ. Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της «BZRP Music Session #53» στο οποίο τον μέμφεται για τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της για να την κοροϊδέψει εμφανίστηκε με το μοντέλο γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με το οποίο παρομοίαζε η 45χρονη Σακίρα την 22χρονη νέα σύντροφό του.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο 35χρονος πρώην αθλητής και νυν επιχειρηματίας, φτάνοντας στο προπονητικό κέντρο με ένα ολόλευκο Renault Twingo.

Πώς ο δαιμόνιος Πικέ βγάζει λεφτά από το τραγούδι

Έτσι, μια ημέρα μετά την πρώτη αντίδρασή του ότι η εταιρία ρολογιών «Casio» θα είναι χορηγός του πρωταθλήματος Kings League το πρωί (Κυριακή 15/1), ο άπιστος Πικέ άφησε το πολυτελές αμάξι του και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ο ίδιος φαίνεται πώς το απολαμβάνει καθώς φροντίζει να βγάλει χρήματα από αυτή την ιστορία φθόνου και αντιδικίας μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

El presi @3gerardpique acaba de llegar pic.twitter.com/o5ZFeiENaf

— Kings League InfoJobs (@KingsLeague) January 15, 2023

Οι στίχοι-φωτιά στο τραγούδι της Σακίρα

«Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου / Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη», τραγουδάει. «Είσαι τόσο παράξενη που δεν μπορώ καν να σε διακρίνω / Αξίζω δύο από τα 22 / Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo / Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, η Σακίρα προσθέτει: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου / Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αυτό που ακούγεται / Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου / Είναι ξεκάθαρο ότι είναι το ίδιο με σένα / Για τύπους σαν εσένα / Είμαι πολύ καλή για σένα και γι’ αυτό είσαι με κάποιον σαν εσένα».

Έχει ξεπεράσει τα 67 εκατ. θεάσεις στο ίντερνετ

Για την ιστορία αυτή η ιστορία θα έχει συνέχεια. Μέχρι τότε το νέο τραγούδι της Σακίρα «BZRP Music Session #53» θα σπάει κάθε ρεκόρ θέασης στο διαδίκτυο με τον αριθμό, την Κυριακή 15 Γενάρη, να ξεπερνά τα 67 εκατ. views.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδισμένες θα βγουν οι εταιρείες που αναφέρονται στους στίχους του «βιτριολικού τραγουδιού» και πληγωμένα τα δύο παιδιά του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

 

Διαβάστε επίσης:

«Μελωδική εκδίκηση» από τις Σακίρα και Μάιλι Σάιρους – Στην κορυφή των views τα τραγούδια για τους πρώην τους (video)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More