Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος & ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου στην ΕΡΤ3

Λιγότερο από ένα 24ωρο απομένει για την εκκίνηση στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Στις 7:30 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση και αυτή την ώρα διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη διοργάνωση.

Έχει στηθεί εξέδρα και πάνω σε αυτήν και ο βωμός, ο οποίος θα ανάψει με τη φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Η φλόγα φτάνει σήμερα στις 15:15 στο αεροδρόμιο της Ρόδου, θα υπάρξει μία λαμπαδηδρομία για να γίνει το απόγευμα στις 20:00 το άναμμα του βωμού.

Πάνω από 2.500 είναι οι συμμετοχές σε όλες τις αποστάσεις, μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο, 10 χιλιόμετρα, 5 χιλιόμετρα και τα 1.000 μέτρα, που θα τρέξουν οι μικροί μαθητές, τα παιδιά.

Η διαδρομή του μαραθωνίου είναι παραθαλάσσια, δίπλα στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και αναδεικνύει τις ομορφιές του νησιού.

Τις εικόνες αυτές θα μεταφέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες η ΕΡΤ3 μέσα από την παράλληλη μετάδοση και των δύο μαραθωνίων της Κυριακής (30/4), στις 7:15 θα ξεκινήσει η εκπομπή με τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More