Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάμπλο Γκαρσία: “Η ισοπαλία με την ΑΕΚ (2-2) είναι σαν… νίκη”.

Μια ισοπαλία (με σκορ 2-2) που είναι σαν νίκη για τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι του με την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ισοπαλία ήταν σαν νίκη αφού η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αν κι έπαιζε από το 64ο με δέκα παίκτες κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 την ΑΕΚ η οποία προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, στο 16ο με τον Λάζαρο Ρότα (0-1) και στο 45ο με τον Λιβάι Γκαρσία (1-2).

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κώστας Θυμιάνης που πέτυχε και τα δυο γκολ των «λιονταριών». Ο 22χρονος αμυντικός στο 39ο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάββα Μούργου ισοφάρισε σε 1-1 και στο 94ο μετά από σέντρα του Ματίας Τομάς και αφού ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Αθανασιάδης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ισοφάρισε σε 2-2.  

Ο Κώστας Θυμιάνης για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι.

Για… νίκη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία: «Για εμάς αυτή η ισοπαλία, με τον τρόπο που ήρθε, στο 94′, με 10 παίκτες, έχοντας δεχθεί τόσες κάρτες… ήταν σαν νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το πάλεψαν μέχρι τέλους. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι πήρε το νταμπλ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις σε αυτή την κατηγορία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους, είναι το πιο σημαντικό»

Ματίας Αλμέιδα: «Δεν υπάρχουν λέξεις»

Βαρύ ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη τύπου είπε:

«Το να γίνει μια ανάλυση του αγώνα αυτή τη στιγμή, για μένα θα ήταν ένα λάθος  γιατί δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να εξηγήσουν αυτό που είδαμε. Ίσως αυτή η διακοπή να μας κάνει καλό και να δούμε πως θα ξεκινήσουμε από το 2024. Αυτή η ομάδα εδώ και 1.5 χρόνο παίζει μαζί. Ξανακάναμε τα ίδια λάθη. Μας έλειψε να έχουμε τη σωστή ιεραρχία τη σωστή οργάνωση για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να προσθέσω γιατί πρέπει να σκεφτώ καλά αυτά που πρέπει να πω».

Σε ερώτηση της ΕΡΤ Σερρών για τον Πανσερραϊκό και τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Αλμέιδα είπε:

«Πάντα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Ο κάθε προπονητής προσπαθήσει να δώσει το καλύτερο.  Ο Πάμπλο Γκαρσία τα πάει καλά και χαίρομαι για αυτό».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More