Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Έναρξη 21/01 για το πρώτο “ανοικτό” καρναβάλι μετά την πανδημία

Δώδεκα μέρες μάς χωρίζουν από την επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, της πρώτης διοργάνωσης της μεγάλης και αγαπημένης γιορτής της Πάτρας μετά την περιπέτεια της πανδημίας που στέρησε σε μεγάλο βαθμό από τους αναρίθμητους φίλους της την αμεσότητα, τη συμμετοχή και τη φυσική παρουσία στον ανοικτό χώρο, την πλατεία και τους δρόμους, τον κατεξοχήν χώρο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η επίσημη τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 το βράδυ στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ δίνοντας το έναυσμα για ένα Καρναβάλι γεμάτο συγκινήσεις και εκπλήξεις και, όπως όλα δείχνουν, απαλλαγμένο από αυστηρούς περιορισμούς, αντάξιο της αίγλης που είχε στην προ κορωνοϊού εποχή. Ένα Καρναβάλι που θα χαρούμε σε όλο του το μεγαλείο μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου που θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους με την Μεγάλη Παρέλαση και τη φαντασμαγορική τελετή λήξης.
Μια από τις εκπλήξεις που θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στην πλατεία Γεωργίου Α΄ θα είναι το μικτό θέαμα κίνησης, εικόνας και ήχου του διεθνούς χορογράφου Σπύρου Κουβαρά.
Φωτογραφία: carnivalpatras.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More