Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονη μετά από τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα ο 16χρονος που οδηγούσε το δίκυκλο (video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή ζώνη του Ρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μια 14χρονη και ο 16χρονος φίλος της. Η κατάσταση της 14χρονης κρίνεται πολύ σοβαρή και νοσηλεύεται διασωληνωμένη την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.

Ο Δ/ντής της ΠΕΘ κ. Ανδρέας Ηλιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι η 14χρονη είναι σε φαρμακευτικό κώμα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ο οργανισμός της μετά τις σοβαρές κακώσεις που υπέστη στο κεφάλι. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας της.

Ο 16χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο λόγω των πολλαπλών καταγμάτων που υπέστη. τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις.

Τα δύο παιδιά επέβαιναν σε δίκυκλο και κατά τον γυρισμό τους από παραλιακό κέντρο του Ρίου συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Δεν φορούσαν κράνος, ενώ ο 16χρονος που οδηγούσε την μοτοσυκλέτα δεν είχε δίπλωμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More