Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Στην πυρά ο βασιλιάς Καρνάβαλος και όμως το πάρτι συνεχίζεται (video-photos)

Με την καύση του βασιλιά καρνάβαλου και έναν «χείμαρρο» πυροτεχνημάτων έπεσε η αυλαία του φετινού πατρινού Καρναβαλιού, με την συμμετοχή του κόσμου να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία του!

Η τελετή λήξης επισφραγίστηκε στον Μόλο Αγίου Νικολάου με το ροκ συγκρότημα «15 50».

Το πάρτι συνεχίζεται

Στο μεταξύ χιλιάδες επισκέπτες παραμένουν στην Πάτρα, για να συνεχίσουν την καρναβαλική διασκέδαση και να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκεδάζοντας σε πάρτι, που οργανώνονται σε όλη την πόλη.

«Ξεσάλωσαν» στην Πάτρα μετά από τρία χρόνια  

Ήταν το πρώτο Καρναβάλι, μετά από από τρία χρόνια «απουσίας» και χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή!

Θέλοντας να στείλουν παντού τα μηνύματα της ελπίδας και της αισιοδοξίας περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές – μέλη των 139 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού», έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα με τις πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές τους, αλλά και με τις γεμάτες έμπνευση κατασκευές τους.

Η μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση των τελευταίων ετών ξεκίνησε χθες στις 2 μετά το μεσημέρι. Οι χιλιάδες καρναβαλιστές είχαν ήδη παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα το Σάββατο κατά την διάρκεια της νυχτερινής ποδαράτης παρέλασης, που διήρκεσε περίπου πέντε ώρες.

Στο 100% η πληρότητα

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης άγγιξε το 100% , ενώ και τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά κοντά στην αχαϊκή πρωτεύουσα κατέγραψαν πολύ μεγάλες πληρότητες.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More