Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πήλιο: Παραλίγο τραγωδία για ανήλικη που αποφάσισε να κολυμπήσει στις 4 το ξημέρωμα

Ένα ανήλικο κορίτσι και ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Κόττες του Νοτίου Πηλίου με μια παρέα έξι νέων παιδιών, αποφάσισε εκεί κοντά στις 4 το ξημέρωμα να βουτήξει στην θάλασσα. Λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και για καλή της τύχη ένα ζευγάρι τουριστών που βρίσκονταν στο σκάφος του που ήταν αρόδο, άκουσαν τις φωνές και την κλήση σε βοήθεια, αμέσως κινητοποιήθηκαν και μαζί με έναν 18χρονο από την παρέα της κοπέλας την έβγαλαν στην ακτή, αλλά χωρίς τις αισθήσεις της.

Ειδοποιήθηκε παράλληλα και το ΕΚΑΒ, το οποίο αρχικά την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο του Βόλου, αφού κρίθηκε η μετακίνηση της απαραίτητη. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κινδύνευσε ένα ανήλικο κορίτσι, ενώ βρισκόταν στη θάλασσα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, διερευνούν τα στελέχη του Λιμενικού Κλιμακίου Τρικερίου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμενικό Κλιμάκιο Τρικερίου και, μεταξύ άλλων, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ανήλικη να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πριν πέσει στο νερό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More