Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας τίμησαν την μνήμη των Γώγουλα και Οικονόμου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Παλαίμαχων του Απόλλωνα Λάρισας συμμετείχε στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από την Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης και τον Δήμο Λαρισαίων για την Αγία Τριάδα.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα αναμετρήθηκαν με τους παλαίμαχους της ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη των Γιάννη Γώγουλα και Γιώργου Οικονόμου που είχαν φορέσει την φανέλα της ομάδας του Απόλλωνα και έφυγαν από τη ζωή.

Για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που είχε στον πάγκο τον Κώστα Κολομητρούση και τον Νίκο Κακαγιάννη αγωνίστηκαν οι:Μπακαρός, Βεργής, Γκουσγκούνης, Κόγιος, Μπεριτζάς, Νανούλης, Σχοινάς,Τσαπατώρης, Φωτάκης Απόστολος, Ακης και Κώστας, Κούτσικος, Δριστέλας, Μαμάκος, Χρόνης, Μίχος, Τόλιας, Σπυρόπουλος, Λακερδάς, Αργυρακούλης, Κανελιάς, Νάσιος, Ντελόπουλος, Βελετάνης, Μπρατσίλας, Φιλιππούλης, Αθανασούλης, Μπουρονίκος, Σείζης, Πατσίδης, Καρβούνης, Γκάτας, Γκούμας, Αλεξούδης, Ζερβούλης και ο πρώην γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Γιάννης Τόλιας.

Για την ομάδα της ΑΕΛ την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας είχαν οι Νίκος Βλαχούλης και Θανάσης Τσιτσιλής και αγωνίστηκαν οι: Πλίτσης Γιώργος και Φώτης, Παραφέστας, Αβραμούλης, Κατσάρας, Τσιανάκας, Καρατζιώτης, Κακαζούκης, Τσώτσας, Ανδρεούδης, Ράμος, Παπαντωνίου, Κώτσιος, Τέας, Κυριάκος, Μπασδέκης, Πιερουτσάκος και ο πρόεδρος της Ανθούπολης Πρίφτη .

Η ομάδα του Απόλλωνα άνοιξε το σκορ με τον Φραγκούλη Λακερδά με πέναλτι για να σκοράρουν στη συνέχεια οι της ΑΕΛ με τους Τάσο Κυριάκο και Γιώργο Μπασδέκη.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του γιατρού Γιώργου Λισσιώβα που είχε ως βοηθούς τους εθελοντές Δημήτρη Σιώλα και Ξενοφών Καρανίκα από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ την αναμέτρηση διεύθυνε με επιτυχία ο Θανάσης Δριστέλας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και μία φανέλα στο γενικό διευθυντή της ΕΔΑ Λεωνίδα Μπακούρα που είναι ο χορηγός των δυο ομάδων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More