Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναγιώτης Κουρουμπλής από Τρίπολη: Θέλουμε η οργή που υπάρχει στην κοινωνία να αποκτήσει πρόσημο καθαρό και να στείλει μήνυμα

” Θέλουμε η οργή που υπάρχει στην κοινωνία να αποκτήσει πρόσημο καθαρό και να στείλει ένα καθαρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό. Αυτό, για να γίνει, χρειάζονται δύο προυποθέσεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ να αυξήσει την κινητικότητά του και μέσα απ’ την κοινωνία, ο πολίτης, να πάρει το σαφές μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ“.

Αυτό, τόνισε, απ’ την Τρίπολη και σε συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, ο δικηγόρος, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Β2, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, βρέθηκε στην Αρκαδία, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία).

Συνοδευόμενος απ’ τον βουλευτή Αρκαδίας, Γιώργο Παπαηλιού, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, είπε τα εξής: ” Να δώσουμε στίγμα καθαρό, το οποίο με τη σειρά του, θα δώσει πιο καθαρό στίγμα για να δομηθεί η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Θέλουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να αποτελέσει την αφετηρία πολιτικών εξελίξεων. Η Ν.Δ. θα πάει κάτω απ’ το 30 %, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσεγγίσει το 20 %.”.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών του Ιουνίου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε τα πιο κάτω : Υπάρχει η απειλή του ευρωσκεπτικισμού. Δεν υπάρχει οικονομική σύγκλιση στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης. Έχουμε διεύρυνση των ανισοτήτων και των διακρίσεων σ’ όλα τα επίπεδα. Ο προυπολογισμός της Ε.Ε. είναι καθηλωμένος. Επίσης, η αποχή απ΄ τις κάλπες, σημαίνει παραίτηση. Λέμε όχι στην ιδιώτευση. Αλλά και το μεταναστευτικό είναι πολύ σοβαρό θέμα. Εάν καταρρεύσει το καθεστώς της Αιγύπτου, θα έχουμε αυξημένες μετακινήσεις πληθυσμών προς την Ευρώπη. Η κλιματική αλλαγή, επίσης, φέρνει σοβαρά προβλήματα. Η ξηρασία, η δίψα και η πείνα στη Βόρεια Αφρική, θα επηρεάσει και την Ευρώπη, εάν δεν το κάνει ήδη. Θέλουμε λοιπόν μία άλλη Ευρώπη. Σοβαρότατα είναι και τα προβλήματα της ακρίβειας, των ενοικίων, της στέγης, των πλειστηριασμών“.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, στην Τρίπολη, είχε επαφές με τους ανθρώπους της Νομαρχιακής, αλλά και με εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων.

Η περιοδεία του θα συνεχιστεί σε Θράκη και Ανατολική Μακεδονία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More