Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Ενθουσιασμένοι οι Σερραίοι από τη νίκη των “λιονταριών”

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στο Νομό Σερρών μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού με 2-0 κόντρα στη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Τα «λιοντάρια» επέστρεψαν στη φυσική τους έδρα, δίνοντας αγώνα σε αυτήν για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12 χρόνια (μετά από 4542 μέρες) πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.  

Ο Πανσερραϊκός που έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα εντυπωσίασε και πάλι κατακτώντας όμως αυτήν τη φορά και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

SUPERLEAGUE / 2023-2024 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Η νίκη σφραγίστηκε σε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.  Στο 66ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Πηλέα και κεφαλιά του Μπέργκστρομ, ο Κοσέλεφ απομάκρυνε την μπάλα η οποία έφτασε στον Κόστα Άλεκσιτς που από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πασχάλης Στάικος με ένα σουτ-κεραυνό από μακρινή απόσταση πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Ο Δραμινός μέσος του Πανσερραϊκού «γιόρτασε» με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 αγώνων στη Σούπερ Λιγκ ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από έξι γκολ που πέτυχε στην καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία τα τρία είναι απέναντι στη Λαμία (είχε και δύο με τη φανέλα του ΟΦΗ).

SUPERLEAGUE / 2023-2024 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

«Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν υπέροχοι σήμερα. Περιμένουμε ακόμη πιο πολλούς στο επόμενο ματς. Μετά τις ισοπαλίες ήταν μια δικαίωση σήμερα για τη δουλειά μας» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία.

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (86’ Ντάνκερλουϊ), Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (64’ Χατζηστραβός), Τομάς (46’ Μασκανάκης), Άλεξιτς (90+4’ Μπαΐροβιτς)

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (64’ Σαντάνα), Νούνιες (79’ Τσιλιανίδης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (64’ Λόνγκο), Τσιλούλης (46’ Τόσιτς), Καρλίτος (84’ Ακούνια)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More