Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: “Λιοντάρια” στη Λαμία πήραν το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας 2-0 στη Λαμία για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μακριά από τις Σέρρες μετά από 14 χρόνια σε επίπεδο ‘Α εθνικής για τα «λιοντάρια». Μια νίκη ανάσα για τους «κόκκινους» στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.  Ο Πανσερραϊκός αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις πέτυχε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο με τους Αρμ Ουάρντα και Κόστα Άλεκσιτς κι έφτασε  στην πρώτη νίκη, που του δίνει ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο 14ο  μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Λαμίας Κοσέλεφ ο Ματίας Τομάς έβαλε την κόντρα και ο Αρμ Ουάρντα με εξαιρετικό τρόπο, αφού απέφυγε με προσποίηση όλη την άμυνα των γηπεδούχων, σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού (0-1).

Στο 85ο από τους κορυφαίους του γηπέδου, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης με ωραία προσπάθεια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ουάρντα σούταρε, η μπάλα χτύπησε στον Άλεκσιτς κι άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα αντίπαλα δίχτυα (0-2)

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (60ο Οικονόμου), Μορέιρα (90ο Διαμαντής), Στάικος ,Τομάς (77ο Μούργος), Ουάρντα, Μπετανκόρ (60ο Άλεκσιτς).

Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την Τετάρτη στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον ΠΑΟΚ στο πρώτο αγώνα των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος και το επόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More