Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: “Λιονταρίσια” νίκη στα Γιάννενα με Μπεταν-γκολ

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός στα Γιάννενα κερδίζοντας 2-0 τον ΠΑΣ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί έγινε κόντρα σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με τους «κόκκινους» οι οποίοι αποσπάσθηκαν εννέα βαθμούς από τους Γιαννιώτες.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, να πετύχει δύο γκολ και να διαχειριστεί το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Στο 11ο μετά από δυνατό σουτ του Πασχάλη Στάικου έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν έπεσε και απομάκρυνε, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Χέφτε Μπετανκόρ να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να τη στέλνει στην αντίπαλη εστία κάνοντας το 0-1 για τα «λιοντάρια».

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ισπανός επιθετικός «ξαναχτύπησε» αφού μετά από μακρινή μπαλιά του Ματίας Τομάς, Μπετανκόρ, εκμεταλλεύτηκε το ότι ο Κλέιμαν είχε βγει έξω από την περιοχή του, τον πέρασε και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια,, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (60ο Κιάκος), Καραχάλιος (60ο Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46ο Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (81ο Έφορντ), Κόντε (60ο Μπάλαν).

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Ντάνκερλουι (81ο Οικονόμου), Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής,  Στάικος, Μορέιρα  Τομάς (89ο Πεταυράκης), Ουάρντα (89ο Μούργος), Μπετανκόρ (71ο Άλεκσιτς).

Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί το επόμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 19:30 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Ν.Π.Σ. Βόλου και ακολουθούν ακόμα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More