Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Νέα νίκη για τα «λιοντάρια» 2-0 τον Μακεδονικό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανσερραϊκό με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του. Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-0 τον Μακεδονικό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Σε ένα παιχνίδι, που το πρώτο ημίχρονο του διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Στο 50ο ο Μαροκινός Χισάμ Κανίς με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 92ο ο Μάριος Σοφιανός με τον ίδιο τρόπο και μετά από εξαιρετική πάσα του Δημήτρη Ανάκογλου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 11χρονου Βασίλη που έχασε τη ζωή του στην αυλή του σχολείου του μετά από έκρηξη στο λεβητοστάσιο ενώ οι οργανωμένοι φίλοι των «λιονταριών» σε ένδειξη πένθους ανέβασαν μόνο ένα μαύρο πανό στην κερκίδα τους.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (83′ Δημητρίου), Στίνα (88’ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (83′ Σοφιανός), Κανίς (88’ Γιανναράκης), Σαΐντ (68′ Κατσαντώνης).

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (77′ Τσιφτσί), Γαρύφαλλος, Μιλισάβλιεβιτς (62′ Ζαννάκης), Σιμόνι (77′ Σαραντίδης).

Φώτο: serressport

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More