Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Νέα νίκη με 3-0 και ετοιμάζεται για τη… στέψη του πρωταθλητή (video)

Πιο κοντά στη Σούπερ Λιγκ έφτασε ο Πανσερραϊκός μετά τη νέα νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για την 24η αγωνιστική.

Οι «κόκκινοι» παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με διαφορά ποιότητας από τους αντιπάλους τους έχασαν πολλές ευκαιρίες, πέτυχαν τρία γκολ και διατήρησαν τη διαφορά των 11 βαθμών από τη δεύτερη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο ο 39χρονος Σερραίος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πίτκας «κατέβασε τα ρολά» και δεν επέτρεψε στους «κόκκινους» να πετύχουν γκολ. Στο δεύτερο όμως, οι γηπεδούχοι «ξεδίπλωσαν» την ποιότητα τους στο γήπεδο και με γκολ του Βίκτορ Στίνα στο 47ο, του Χικάμ Κανίς στο 52ο και του Αντμίρ Μπαΐροβιτς στο 73ο      κατέκτησαν την 18η φετινή τους νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 13 Μαΐου στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης (79′ Παντεκίδης), Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος, Κανίς (65′ Σοφιανός), Στίνα (55′ Μούργος), Μπαΐροβιτς (79′ Μασκανάκης), Σαΐντ (55′ Κατσαντώνης).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Τσαγκαλίδης (55′ Γαλεάδης), Αμπούντου, Ντιαλόσι (76′ λ.τ Ζουρνατζάκης), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Μουμίν, Καλογέρης, Λαμπίρης, Μέτγκενμπεργκ (46′ Αραβίδης), Ντοναλντόνι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More