Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Τα “λιοντάρια” επέστρεψαν για να μείνουν – Νέα νίκη κόντρα στον ΠΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του και στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας με σκορ 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία, σε ένα ματς θρίλερ, έπαιξαν με δύναμη και θέληση για τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, έφτασαν τους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα, παρέμειναν αήττητοι για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική και βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας σε όλους ότι ήρθαν για να μείνουν.   

Ο Πανσερραϊκός, που ξεκίνησε το παιχνίδι με επτά Έλληνες στην 11αδα του, άνοιξε το σκορ στο 6ο όταν ο Ζήσης Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι από τον Καραχάλιο και στο 9ο ο Κώστας Πηλέας που το εκτέλεσε έκανε το 1-0.

Στο 11ο ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε 1-1 μετά από μια άπιαστη κεφαλιά του Επαμεινώνδα Παντελάκη μέσα από την περιοχή.  

Στο 24ο ο Άλεκσιτς έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον  Κλεϊμαν να απομακρύνει την μπάλα σε κεφαλιά του Αυλωνίτη και τον Σέρβο επιθετικό να χάνει το γκολ από πλεονεκτική θέση.

Στο 32οΠασχάλης Στάϊκος με σουτ έδωσε νέο προβάδισμα στον Πανσερραϊκό (2-1)  με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ  Κλέϊμαν να κάνει ένα απίστευτο λάθος με την μπάλα να περνάει από κάτω του και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Δραμινός μέσος σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζήσης Χατζηστραβός έγινε αναγκαστική αλλαγή αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62ο με τον Μάριο Τσαούση (2-2).

Στο 66ο ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Σάββα Μούργο να ανατρέπεται από τον Τζίνο αλλά στο 69ο ο Κώστας Πηλέας που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Στο 90ο μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Πεταυράκη, ο Κόστα Άλεκσιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ έκανε το 3-2.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (86ο Ντάνκερλουϊ), Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (71ο Μασκανάκης), Ουεντραόγκο (87ο Θυμιάνης), Στάικος, Μούργος (71ο Σοφιανός), Χατζηστραβός (55ο λ. τρ. Μορέιρα), Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Γκάρο (66ο Λώλης), Τζίνο (90ο Λιάσος), Παμλίδης, Τζίμας (55ο Ροσέρο), Κόντε (88ο Μπάλαν).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More